Welcome to the Cari Emas Forum.

» Online Users: 19

0 members and 19 guests
No Members online
Most users ever online was 800, 03-10-12 at 06:34 PM.

» What's New

» RGCX Malaysia

» VGMC Malaysia

» Log in

User Name Not a member yet?
Register Now!
Password
  • Amused
  • Bengang
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Enraged
  • Friendly
  • Geek
  • Happy
  • Hungry
  • Innoncent
  • Malu
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
    1. #1
      izwadi vgmc
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       

      PENERANGAN RINGKAS BERHUBUNG SAHAM VGMC

      Options Conversion Summary (Asiagoldmining.com)


      Pilihan boleh ditukar kepada saham mengikut prosedur di bawah.
      1. Log masuk ke akaun pemegang saham anda.
      2. Pergi ke "Tukar Pilihan untuk Saham" utama dan dalam bilangan Opsyen yang anda bercadang untuk menukar kepada saham.
      3. Selepas pengesahan, akaun Pelanggan Amanah akan ditetapkan untuk anda untuk melaksanakan pembayaran anda.
      4. Buat pembayaran kepada akaun Amanah Pelanggan yang ditetapkan secepat mungkin. Mei pasti untuk memasukkan 50 - 100 USD tambahan untuk bayaran bank.
      5. Bayaran diterima dalam tempoh 14 hari dari tarikh permohonan, atau lain permohonan akan ditutup. Pemegang saham akan perlu untuk membuat permohonan baru (mungkin pada harga pelaksanaan yang berbeza) sekali permohonan ditutup.
      6. Setelah pembayaran diterima, kami akan menukar Pilihan anda kepada saham AGMAC biasa.

      Pilihan Soalan Lazim:
      1. Apakah Opsyen?
      Opsyen di AGMAC adalah hasil Saham Tukar Pilihan (CPS) - GOLD penukaran. Setiap 1000 CPS-GOLD telah ditukar menjadi 1 AGMAC saham campur 1,000 Pilihan.
      2. Bagaimana seorang pemegang saham boleh melaksanakan Opsyen / beliau?
      Dengan membayar 50% daripada perbezaan harga antara NAB semasa AGMAC sesaham tolak USD1.70 (tutup harga untuk CPS-GOLD)
      Sebagai contoh:
      AGMAC NAB setiap nilai saham = USD3.86
      Anda mahu untuk melaksanakan 1,000 Pilihan.
      Anda perlu membayar = 1,000 x 50% (USD3.86 - USD1.70)
      = 1,000 x 50% (USD2.16)
      = 1,000 x USD1.08
      = USD1, 080
      3. Adakah Pilihan dan saham bertukar milik secara bebas di kalangan pemegang saham?
      Ya, terdapat tingkap 5-7 hari bekerja sebelum pentadbir akan meluluskan permintaan anda sementara menunggu apa-apa bantahan.
      4. Bolehkah saya menjalankan sebahagian Pilihan saya diperuntukkan?
      Ya, penukaran Opsyen minimum ialah 1000 unit.
      5. Apa yang akan berlaku jika saya tidak menjalankan semua atau sebahagian Pilihan saya oleh masa AGMAC disenaraikan?
      Satu keputusan muktamad masih belum dibuat. Pilihan boleh dilanjutkan selepas penyenaraian atau Pilihan pemegang boleh layak untuk "Pengagihan Aset Sukarela" bagi aset tidak tersenarai syarikat oleh masa AGMAC disenaraikan.
      6. Pilihan dan / atau Saham boleh dijual kepada pihak ke-3?
      Tidak, AGMAC adalah dana Tertutup; itu Saham dan Pilihan tidak boleh dijual kepada mana-mana pihak ke-3 tetapi boleh dipindahkan kepada pemegang saham lain.
      7. Bilakah saya boleh mula untuk menjalankan Pilihan saya?
      Pilihan boleh ditukar oleh pemegang saham untuk saham biasa AGMAC berkesan Jan 2013.

    2. #2
      key
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      emmm adakah maksudnya, untuk tukar ke akaun AGMAC, kita kena bayar lagi USD1, 080 untuk 1 saham di AGMAC ke?

    3. #3
      rifahmi
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      x bapa faham ler.... huhuhuhh... blh cuba terangkan ngan lebih jelas ark..? huhuhuh... bdak baru belajaq... ekekee...

    4. #4
      Aida VG
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Betul...sy pon xfhm langsung....xbuat ape2 pon lg...tgk jer....huhuuu

    5. #5
      Wan Fairuz
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      saya baru try transfer dari akaun anak ke saya testing je..kita tunggu 5 hari jadi tak..

    6. #6
      key
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Quote Originally Posted by Wan Fairuz View Post
      saya baru try transfer dari akaun anak ke saya testing je..kita tunggu 5 hari jadi tak..
      tu dia aiii... sampai nak transfer akaun ke akaun pun nak kena tunggu 5 hari? kredit tu buat pada bahan mentah ke,,, pelik la... pening aku

    7. #7
      sakpn2000
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Quote Originally Posted by Wan Fairuz View Post
      saya baru try transfer dari akaun anak ke saya testing je..kita tunggu 5 hari jadi tak..
      transfer memang akan berjaya dalam 5 hari...tp problem sekarang ialah kalau nak jadikan Options ke Share tu memang kena top up duit. Respond dari admin AGMAC melalui ticketing.

    8. #8
      al_syok
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      ada 3 pilihan....nak pilih yg mana satu...
      ?

    9. #9
      al_syok
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      sapa yang nak beli tu sila roger2 teman.....teman nak jual 7 lot....... cincai kira 1 lot rm 3000

    10. #10
      sakpn2000
      Guest
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       

     

     

    Bookmarks

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    » Site Navigation

    » Stats

    Members: 109
    Threads: 7,406
    Posts: 86,766
    Top Poster: CE ADMIN~Deen (1,929)
    Welcome to our newest member, Ieyla Jea

    » Recent Threads

    No Threads to Display.
    Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1